Presentació

TELETURRÓ és una plataforma audiovisual educativa de l’INS Ramon Turró i Darder. Aquí trobareu materials educatius en comunicació audiovisual, així com totes les produccions videogràfiques, classificades per àrees i per temàtica. També disposeu d’un cercador per títols.

TELETURRÓ es una plataforma audiovisual educativa del IES Ramon Turró i Darder. Aquí encontraréis materiales educativos en comunicación audiovisual, así como todas las producciones videográficas, clasificadas por áreas y por temática. También se puede acceder mediante un buscador por títulos.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>